Eiendomskveld hos BA-HR

Forrige uke var vi i Eiendomsutvalget på besøk i advokatfirmaet BA-HRs flotte lokaler på Tjuvholmen. Stig Bech og Henrik Botten Taubøll fortalte om advokatenes rolle i ulike prosesser, og Peter Groth fortalte om byutvikling, energi og miljøeffektivitet. Takk for en flott og svært inspirerende opplevelse!

Eiendomskveld hos Newsec Basale

Eiendomsutvalget var heldige og fikk besøke Norges største fullserviceselskap innen næringseiendom, Newsec Basale, for noen uker tilbake. Jan Erik Johansen presenterte selskapet og ga oss et innblikk i aktiv forvaltning av eiendom. Videre holdt Kim Syvertsen, tidligere leder for Eiendomsutvalget BI Bergen, foredrag om prosessen fra boligeiendom til næringseiendom, før Bjarki Reyr fortalte om det tekniske aspektet og viktigheten av å vedlikeholde eiendom. Avslutningsvis pratet Gustav Aas Rye om verdien av fornøyde leietakere. Takk for et hyggelig besøk og mange inspirerende foredrag!

Eiendomskveld hos Aspelin Ramm

Eiendomsutvalget ble forrige torsdag invitert på en spennende eiendomskveld hos Aspelin Ramm Eiendom på Vulkan.

På eiendomskvelden oppdaterte Adm. Direktør Gunnar Bøyum oss på trender og utvikling innenfor eiendom, mens Konsernregnskapsjef Knut Halvor Stensrud ga oss et innblikk i økonomien.